Actualizarea aplicatiei de pe telefon

O noua versiune, disponibila in 6 limbi de circulatie internationala / optimizarea materialului cardului / imbunatirea localizarii

DKV Euro Service a lansat de curand noua versiune a aplicatiei sale gratuite pentru iOS si Android. Aplicatia permite utilizatorilor compararea preturilor combustibililor si a distantelor pana la statiile de alimentare, din Europa. In aceasta noua versiune utlizatorii pot configura limita maxima a preturilor, in acest fel vor primi intotdeauna informatii actualizate asupra preturilor. Versiunea actualizata este pusa la dispozitie intr-una din cele 6 limbi : ceha, franceza, italiana, olandeza, poloneza si romana. Noul material al cardului si o localizare mai precisa fac ca utilizarea aplicatiei sa fie mult mai usoara.

In configurare, utilizatorii pot stabili mai multe functii de selectare specifice, potrivit informatiilor statiei de alimentare, cum ar fi asistenta rutiera non-stop, pompe de alimentare de mare viteza, restaurante si multe altele. In momentul in care utilizatorul alege statia, sistemul de navigatie instalat furnizeaza ruta de deplasare spre destinatia dorita. Statiile DKV de alimentare, selectarea functiilor de sortare sau chiar o cautare completa, pot fi stabilite ca functii favorite si pot fi utilizate oricand, ceea ce inseamna ca utilizatorii pot avea acces rapid la informatiile referitoare la statia de cea mai mare importanta pentru ei.