Finansijski lizing od Affinity Leasing donosi Vam sve pogodnosti posedovanja stvari bez ijedne uobičajene prepreke.

ALS_finance-lease_products-page

Sta je finansijski lizing?

Najčešći oblik lizinga širom Evrope je finansijski lizing , koji rezultuje u klijentovom računovodstvu kao sredstvo pod lizingom u njihovom bilansu stanja i amortizaciji u liniji sa njihovim drugim fiksnim sredstvima. Pod ovom formom finansijskog lizinga vlasnik vozila je lizing kompanija ali klijent preuzima odgovornost nad upotrebom sredstava.

Šta su pogodnosti?

Klijent će finansirati sredstvo preko unapred određenog roka koji će biti povezan sa rokom trajanja sredstva. Jedna od pogodnosti finansijskog lizinga je fleksibilnost da dozvoli klijentu da smanji ili poveća mesečne isplate , što može biti postignuto izmenama trajanja lizing ugovora i/ili menjanjem vrednosti avansne uplate.

Sve dok lizing kompanija poseduje sredstvo, uobičajeno ne postoje drugi zahtevi za kolateral da pokrije rizik I kao tako ne postoji pritisak na Vaše druge već postojeće kreditne pogodnosti.

Na kraju finansijskog ugovora vlasništvo nad sredstvom se prebacuje na klijenta uobičajeno po nominalnoj proviziji ili zaključenjem poslednje rate.

Kontaktirajte nas radi daljih informacija